• X-Wedge Custom

X-Wedge Custom chopper en custom X-Wedge SLX slim frame

De X-Wedge Custom chopper is gebouwd op een custom X-Wedge SLX slim frame, gekeurd door de RDW en voldoet aan nieuwe eisen. Het blok van 2 liter produceerd een geluid van 79 Declibel (DB). Een speciale custom voorvork heeft een 8,3 graden rake. Jims RSD 6speed versnellingsbak met extra olie smering voor de extra steun lager, een custom made tank by FAT KATZ met speciale VFI pomp en om het rollend te maken wielen van Renegade Wheels.

X-Wedge SLX slim frame

De achterbrug zit aan de buitenzijde van het frame. voordeel? Simpel upgraden van 250 naar 300 band(of 360) door alleen de achterbrug te veranderen ,belt wisselen gaat ook een stuk makkelijker. Alleen je cover van de RSD af halen, achterwiel lossen en klaar. Laag en strak met een dikke 300 achterband De 8,3 rake frond end,Speciaal gebouwd voor Beastmotoren!

Custom made gastank van FAT KATZ De Troubadour

Deze custom made gastank is met een zeer eenvoudige aansluiting voor de injectie pomp. Pomp met een keering in het gaatje klikken, circlip er op en klaar (eerst de pomp op hoogte stellen). Dus ook snel de brandstof filter reinigen!

De nieuwste wielen van Renegade Wheels

BLACK is BACK!. De Multi-piece wielen zijn verkrijgbaar in zwart of geheel chroom, zwarte rim chrome insert en chrome rim en zwarte insert, met de 35 verchroomde 12 punts bouten is dit een topper. Met schijven en pouli in de vorm van het wiel, wordt standaard geleverd met banden. Beastmotoren is dealer Renagade wheels.

Custom made Beast voorvork

De voorvork is speciaal gemaakt voor Beastmotoren en heeft 8,3 graden rake in de platen met inwendige stop,kan geleverd worden in zwart en gepolijst.

S&S X-Wedge 117" inch custom engine

117" inch met Injectie , 3 nokkenassen (1 inlaat en 2 uitlaat).De nieuwe S&S X-wedge engine heeft een cilinder hoek van 56-graden, -close loop injectie systeem, V-twin design motorblok met injectie. Met dank aan S&S Cycle Inc. voor de info en fotos.

De X-Wedge custom chopper is verkocht.

Sponsors and suppliers